torsdag 7. november 2019

Sjokoladeboka er drømmeboka for deg som elsker sjokolade


kr.499
kjøp boka her!

Sverre avslører at han det siste året også har begynt å produsere sin egen sjokolade i konditoriet.
– Vi kjøper ferdig tørkede bønner som vi sorterer, rister og konsjerer. Det er kjempeartig, men også krevende. Vi har klart å få frem masse spennende smakstoner og lært veldig mye. Ved å produsere sjokolade fra bønner selv, har jeg fått en helt annen forståelse for dette håndverket, forteller han.

Finnes det noen som ikke elsker sjokolade? 
Vi spiser det som godteri, vi drikker kakao på tur, vi gir bort konfekt i gave. 
Vi serverer sjokoladekake i barnebursdagen og spiser sjokoladepudding til dessert. 
Enten du er proff eller amatør på kjøkkenet, lager du ganske sikkert stadig vekk mat med sjokolade hele tiden.
I Sjokoladeboka har Sverre Sætre brukt all sin sjokoladekunnskap til å lage den definitive kokeboka om sjokolade på norsk. 
Her har Sverre samlet det han selv mener er de aller beste oppskriftene på de beste og viktigste sjokoladerettene – fra hverdagsfavoritter som cookies og varm sjokolade til kompliserte kakeklassikere som Saint Honoré og Sarah Bernhardt. 


Opera fra Sjokoladeboka

Sætre forklarer hvorfor nettopp disse oppskriftene er så gode, viser hvordan du skal gå fram for å tilberede dem riktig, og foreslår alternativer eller variasjoner for dem som vil utforske videre. 
Illustrerte steg-for-steg-forklaringer tar deg gjennom alle vanskelige punkter i oppskriftene. Resultatet er en overdådig, praktisk og fristende grunnbok – like nyttig enten du er nybegynner eller feinschmecker. 

Sjokoladeboka er drømmeboka for alle som liker sjokolade.

Sverre Sætre er Norges fremste og mest folkekjære konditor, kjent fra TV-serier, avisspalter og en rekke bestselgende og prisbelønte kokebøker. 
I tillegg er han Norges kanskje største sjokoladeekspert: 

I over to tiår har han arbeidet profesjonelt med sjokolade – på kokkelandslaget, på noen av landets fremste restauranter og på sitt eget nyskapende konditori i Oslo.
se Sverre bla i boka, klikk her!

Om Sverre Sætre:
Sverre Sætre er Norges fremste konditor og kakemons, mangeårig medlem av kokkelandslaget og eier av Sverre Sætre Konditori på Frogner i Oslo. 
Han er fast matspaltist i D2 og har de siste årene vært kokk for NRKs Sommeråpent.

Bøkene hans er blant de mest solgte norske kokebøkene. Flere er også oversatt til dansk og engelsk. Den store kakeboka ble kåret til årets norske kokebok 2010.
kr.499

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar